• Banner-Opleidingen
  • Banner-OverigeOpleidingen
  • Banner-Congressen

Heering Consultancy Opleidingen

Een belangrijke specialiteit van Heering Consultancy Opleidingen B.V. is het opleiden van professionals. Door de jarenlange ervaring in de advisering en uitvoering van diensten, slaat Heering Consultancy Opleidingen B.V. een brug tussen praktijk en educatie. Heering Consultancy Opleidingen B.V. levert een belangrijke bijdrage aan de kennisoverdracht aan nieuwe werknemers voor de arbeidsmarkt. Dit is dan ook de missie die de opleidingstak van Heering Consultancy Opleidingen B.V. heeft.

Het leveren van diensten met een hoog kwaliteitsgehalte staat uiteraard voorop. Daarbij onderkent Heering Consultancy Opleidingen B.V. het grote belang van betrokkenheid bij haar opdrachtgevers en cursisten, het samen de schouders eronder zetten. Om dit mede kracht bij te zetten hebben medewerkers van Heering Consultancy Opleidingen B.V. in 2005 de certificering van erkend adviseur Investors In People behaald.

Bovendien zijn de opleidingen van Heering Consultancy Opleidingen B.V. CEDEO-erkend. Tevens is Heering Consultancy Opleidingen B.V. in december 2010 als particulier onderwijsinstituut erkend door het Ministerie van Onderwijs.

MANAGER UP-TO-DATE

 

De opleidingen en trainingen van Heering Consultancy Opleidingen B.V. worden aangeboden door Manager Up-to-date.


 

Copyright © 2013 Heering Consultancy. Alle rechten voorbehouden | Design & Development MivaViZa